Inpage editor  

Contact

OLO-Rotonde onthaalteam
Bredabaan 399, 2930 Brasschaat
03/633 98 99
olo-rotonde@onthaalteam.be

Wij werken in heel de provincie Antwerpen.

Outreach volwassenen met autisme

OLO vzw heeft veel ervaring in de hulpverlening aan volwassenen met een gedrags-, emotionele of ontwikkelingsstoornis. Deze kennis en ervaring willen we ook kunnen aanbieden ter ondersteuning van andere professionelen. We doen dit d.m.v. ons outreachaanbod.

Download hier onze flyer.

Terug

 

Werking

- Is je team of organisatie op zoek naar meer kennis of duidelijkheid rond autisme?
- Heb je vragen over een complexe samenloop van autisme met andere moeilijkheden?
- Ben je op zoek naar coaching bij moeilijkheden ontstaan in de omgang met volwassenen met autisme?
- Probeer je een meer autismevriendelijke organisatie te worden?
- ...

Het Oriëntatiecentrum OLO vzw stelt zijn kennis en ervaring ter beschikking voor organisaties of teams die binnen hun werking beter afgestemd willen geraken op volwassenen met autisme. Vanuit een lange traditie in diagnosestelling en adviesverlening heeft het team een ruime expertise opgebouwd in het herkennen en verduidelijken van complexe moeilijkheden die gepaard kunnen gaan met autisme.

Op basis hiervan zoeken we voor elke moeilijkheid de best mogelijke oplossing. Bij outreach ligt de klemtoon op globale ervaringsuitwisselingen en kennisoverdracht. Het biedt geen ondersteuning die enkel afgestemd is op één specifieke persoon met autisme.

Voor wie?

Zowel medewerkers uit de hulpverlening als uit andere organisaties (zoals diensten gericht op wonen, werken, vrije tijd, cultuur, opleiding sport….) kunnen hun verzoek voorleggen. Een minimum van 3 deelnemers per georganiseerde sessie is vereist.

Kostprijs

Het outreach-aanbod wordt momenteel gefinancierd als een project binnen het Referentiecentrum Autisme. Zolang een vraag past binnen de inhoud en omvang van het project, zal er geen bijdrage worden gevraagd.

Aanmelden

Heb je interesse in outreach rond volwassenen met autisme? Wens je vrijblijvend extra informatie?
Het OLO-Rotonde onthaalteam helpt je graag verder! Je kan ons telefonisch bereiken via 03/ 633 98 99.
Stel je je vraag liever via mail? olo-rotonde@onthaalteam.be.