Inpage editor  

Contact

LUDENTIA Vrijetijdsdienst OLO vzw
Bredabaan 399, 2930 Brasschaat

verantwoordelijke: Griet Janssen
directeur: Ingrid Martens

03/ 653 59 97
ludentia@olo.be

Inschrijven activiteiten

Via deze pagina zal je de links vinden om je in te schrijven. Onder 'inschrijven voor activiteiten' kan je de formulieren invullen.

Terug

Waarom moet je je inschrijven?

Omwille van de corona-crisis is het op dit moment verplicht om je VOOR ALLE activiteiten in te schrijven!

De vrijwilligers die de activiteit organiseren zullen de lijst met namen streng controleren en mogen je naar huis sturen als je niet op de lijst staat.

Ben je niet ingeschreven, dan kan je NIET deelnemen!

LET OP!

Na je inschrijving zal je een automatisch mailtje krijgen dat je reservatie gelukt is. Dit wil NIET zeggen dat je al ingeschreven bent en zeker mag komen.
Je bent pas zeker van een plaatsje als je van Ludentia een e-mail krijgt dat je inschrijving geaccepteerd is! Dit zal ongeveer een week voor de activiteit verstuurd worden.

Twijfel je? Bel ons dan even!

Inschrijven voor activiteiten

We willen jullie inlichten dat we vanaf vandaag, 8 oktober 2020 tot 1 januari 2021 tot onze grote spijt al onze activiteiten van Ludentia en Buurthuis Op Maat moeten stopzetten.

Na de laatste veiligheidsraad hebben we samen met onze vrijwilligers deze beslissing genomen. Het is te moeilijk om alle Coronamaatregelen toe te passen. We zouden het verschrikkelijk vinden moesten we daardoor besmettingen veroorzaken. Dit risico gaan we dus niet nemen.

We hopen jullie in januari een nieuw aanbod te kunnen doen via ons V-magazine.

Ook voor de reizen blijven we voorzichtig afwachten en hopen we natuurlijk dat deze in 2021 gewoon kunnen doorgaan. We houden jullie op de hoogte.

Keep safe!

Coronavirus: maatregelen

Kom je in deze Coronatijden naar de dienst van Ludentia? Weet dan dat het in al onze gebouwen van de Welzijnscampus verplicht is om een mondmasker te dragen.

Daarnaast vragen we bezoekers ook om de hygiënemaatregelen in de gebouwen te respecteren: handen ontsmetten, voldoende afstand houden, ... Onze medewerkers zullen je bij ontvangst vertellen wat je precies moet doen. 

We doen er in OLO alles aan om onze cliënten en medewerkers tegen het Coronavirus te beschermen. Bedankt om ons daarbij te helpen...

Coronavirus: maatregelen Buurthuis Op Maat

1. Aankomen met een mondmasker. Ga je naar het toilet? Zet dan ook je mondmasker op!

2. Handen ontsmetten bij het binnenkomen.

3. Je neemt plaats aan je tafel en je blijft zitten!
     Je bestelling wordt aan tafel opgenomen.
     Je zit met max. 5 personen aan 1 tafel.

4. Afrekenen doe je aan de toog bij het scherm.

5. Buitengaan doe je via de achterdeur.

Klik hier om de maatregelen met pictogrammen te bekijken.