Inpage editor  

Contact

LUDENTIA Vrijetijdsdienst OLO vzw
Bredabaan 399, 2930 Brasschaat

operationeel verantwoordelijke:
Nadia Verwilt
directeur: Ingrid Martens

03/ 653 59 97
ludentia@olo.be

Inschrijven activiteiten

Via deze pagina zal je de links vinden om je in te schrijven. Weldra meer!

Je zal telkens de activiteiten zien staan van de komende maand, je kan dus niet in september reserveren voor een activiteit van december!

Waarom moet je je inschrijven?

Omwille van de corona-crisis is het op dit moment verplicht om je VOOR ALLE activiteiten in te schrijven!

De vrijwilligers die de activiteit organiseren zullen de lijst met namen streng controleren en mogen je naar huis sturen als je niet op de lijst staat.

Ben je niet ingeschreven, dan kan je NIET deelnemen!

LET OP!

Na je inschrijving zal je een automatisch mailtje krijgen dat je reservatie gelukt is. Dit wil NIET zeggen dat je al ingeschreven bent en zeker mag komen.
Je bent pas zeker van een plaatsje als je van Ludentia een e-mail krijgt dat je inschrijving geaccepteerd is! Dit zal ongeveer een week voor de activiteit verstuurd worden.

Twijfel je? Bel ons dan even! Onze administratief medewerkster Tinne helpt je graag verder op maandag, dinsdag, donderdag- en vrijdagvoormiddag tussen 9u30 en 12u.

Inschrijven voor activiteiten

Wil jij je inschrijven voor één of meerdere activiteiten? Je bent van harte welkom! Klik op de afbeelding voor meer info.

Coronavirus: maatregelen

Kom je in deze Coronatijden naar de dienst van Ludentia? Weet dan dat het in al onze gebouwen verplicht is om een mondmasker te dragen.

Daarnaast vragen we bezoekers ook om de hygiënemaatregelen in de gebouwen te respecteren: handen ontsmetten, voldoende afstand houden, ... Onze medewerkers zullen je bij ontvangst vertellen wat je precies moet doen. 

We doen er in OLO alles aan om onze cliënten en medewerkers tegen het Coronavirus te beschermen. Bedankt om ons daarbij te helpen...

Terug